Restaurací a hospod, které vaří klasická česká jídla, je spousta. Těch, které to dělají opravdu dobře a poctivě, už je méně. K těm nejlepším však jednoznačně patří Zájezdní hostinec u Jiskrů, což je také oblíbený podnik foodblogerů Taste of...
Letní sezóna je v plném proudu a s ní přichází touha trávit co nejvíce času venku u grilu. Ať už jste začátečník nebo zkušený milovník grilování, existuje vždy prostor pro zlepšení a osvojení nových triků, které vám pomohou proměnit vaše...
Tex-mex, neboli texasko-mexická kuchyně, je v USA zavedenou klasikou. Výsledkem spojení kulinářské tradice dvou sousedících států jsou pikantní plné chutě a jídla, která zasytí a zahřejí. Kde se ale tex-mex kuchyně vzala a čím se vyznačuje?...
Štavnatý hovězí burger je zkrátka nebeský zážitek. Jaké vybrat maso, jak ho jak upravit, co do něj přidat a kdy ho osolit? Úspěch začíná u výběru masa a jeho přípravy.
...
Pokud nechcete pokaždé hledat základní recept na palačinky, protože si nepamatujete přesný předpis, máme pro vás tip, jak těsto na palačinky zvládnout od oka. Vaření je snazší, když máte představu o poměru sypkých a mokrých surovin. U...
V Praze se objevilo nové zmrzlinové okénko, tradiční zmrzlinu v kornoutku v něm ale nečekejte. Zmrzlina se v Obecním domě v Praze servíruje zapečená v briošce. Frozen Bliss, jak se tomto způsobu servírování říká, není ve světě žádnou...